Via Ferrada Tossal de Miravet. Treballem amb grups reduïts, repectant el rati de participants. Màxima atenció i seguretat per a cada participant i amb material de gran qualitat.

La via ferrada Tossal de Miravet està situada entre El Pont de Suert i Bonansa. Es tracta d’una via molt completa adreçada a tots el públics. Dividida en diversos trams en funció del nivell de dificultat. Té tots els ingredients per passar una matí o tarda ple de diversió i adrenalina.

Ponts tibetants, tirolina impactant i una progressió preciosa amb vistes a tota la vall. Guies Vall Fosca ofereix el guiatge i el lloguer del material per poder realitzar aquesta activitat. Amb parella o amb família és una opció divertida per passar un matí o una tarda fent esport. Gaudeix d’una de les millors vistes de la Ribagorça natural.

La seva inauguració va ser l’any 2009. Va estar possible gràcies al suport de l’Associació per al desenvolupament de la Ribagorça Romànica.  La via, equipada per membres de l’Escola Catalana de Muntanya del Pont de Suert ECEM, es va crear per beneficiar a diversos úblics.

La via ferrada Tossal de Miravet formava part d’un projecte més ambiciós que comprenia la creació de diverses rutes per la Ribagorça natural. Crea un nou producte específic pels amants d’aquesta disciplina i un nexe d’unió entre territoris. Una segona fase del projecte es va dur a terme amb la creació de la via ferrada del Pont d’Obarra (Ribagorça Aragonesa). Hi havia una tercera via a la Vall de Boí que va quedar pendent. En totes elles, l’objectiu era crear una oferta turística que complementés les activitats existents i potenciés un públic determinat a la zona.

Via Ferrada, la gran aventura

Descobreix els teus límits practicant vies ferrades

Si t’agraden les emocions intenses, la via ferrada et garanteix moments inolvidables. Supera els teus límits i descobreix aquesta experiència inolvidable