VIA FERRADA

La via ferrada és una activitat a l’abast de tots els públics. Et proporciona unes sensacions noves que et seran molt difícils d’oblidar. Ens encarreguem de la seguretat, ja que en realitzar una via ferrada hauràs de destinar tots els teus esforços en concentrar-te i estar ben atent.

Pujarem per parets verticals agarrant-nos als esglaons de metall que anirem trobant i assegurats a una línia de vida mitjançant uns dispositius de seguretat. El guia assessorarà la nostra progressió en tot moment. És una experiència increïble veure com s’allunya el sòl a mesura que progressem, com juguem a acròbates per ponts penjants o com ens llisquem per una tirolina penjada sobre el buit. Des de la nostra ubicació disposem de bastants possibilitats que permetran ajustar el nostre nivell a la més indicada.

PREU ACTIVITAT: 60 euros

Cita a l’oficina Guies Vall Fosca a la Pobla de Segur
Inscripció
Repartiment de material
Desplaçament a l’activitat
Realització de la via.
Tornada a oficina

Calçat: necessites un calçat cómodo esportiu, bota de muntanya o sabatilla esportiva.
Roba: cómoda i elàstica
Per aquells que portin ulleres és recomanable lligar-les-hi amb una cinta
Crema Solar
Botella petita d’aigua pel trekking d’accés al barranc
Vehicle

Guies professionals (idiomes: català, castellà, anglès)
Material de seguretat (arnés, casc, caps d’ancoratge i disipador)
Segur de RC i accidents

ANUL·LACIONS

· Per part de Guies Vall Fosca: es reserva el dret d’anul·lar una sortida organitzada si el nombre de participants és inferior al nombre mínim de participants (4 persones). Aquesta decisió es comunicarà al client per email o telèfon com a molt tard 48 hores abans de la data de la sortida. Aquesta circumstància suposa la devolució integral del pagament (100% de l’import) que l’usuari hagi efectuat.

· Per part de l’usuari: Si algun participant causa baixa per causes alienes a Guies Vall Fosca i ho ha de comunicar 48 hores abans per tal que es retorni el 100% del pagament. Si causa baixa quan faltin menys de 24 hores per la data de la sortida disposarà d’un cupó per realitzar l’activitat un altre dia.

Si un participant no es presenta a l’activitat, no se li retornarà cap import.

Si un participant ha d’abandonar un cop començada l’activitat, no se li retornarà cap import.

· Per inclemències meteorològiques: Guies Vall Fosca es reserva el dret d’anul·lació de la sortida organitzada si les condicions meteorològiques així ho requereixen. Aquesta circumstància suposa la devolució integra per part de Guies Vall Fosca del pagament que l’usuari hagi efectuat.

Els participants que vulguin anul·lar el servei hauran d’enviar un email al correu electrònic info@guiesvallfosca.com. La data en què s’hagi enviat aquest email serà la que es prendrà com a data d’anul·lació per aplicar així les corresponents condicions d’anul·lació.