Reserva el teu rafting. Treballem amb grups reduïts, repectant el rati de participants. Ens agrada anar sense preses, gaudint del que fem. Únicament dos sortides per dia: matí i tarda. Màxima atenció i seguretat per a cada participant i amb material de gran qualitat.

Aquest estiu ja pots reservar la teva baixada de rafting al Pirineo de Lleida amb Guies Vall Fosca. Oferim l’opció de poder fer diversos trams per temps i dificultat. Treballem amb la millor companyia per assegurar que l’activitat es converteixi en un record inoblidable.  El rafting consisteix en progressar el riu. Jugar amb les ones, les contres, saltra com si ens trobessin en una muntanya russa. Adaptada al diferents nivells. Ens permetrà descobrir paisatges increïbles de d’una nova perspectiva.
El rafting ens permet treballar en equip. Aquest és el secret de la gran acceptació que te. La combinació de l’emoció de fer el descens per un medi poc conegut com el riu. L’adrenalina de l’activitat proporciona experiències del tot satisfactòries. Opcions de rafting per a tots els públics: Tram més adrenalítics, més tranquils, paisatgístic, per famílies… Escull les opcions que millors s’adapten als teus interessos.

El raftng de matí té un horari de les 10 fins les 13.30 hores on es fa un tram de  17km entre Llavorsí i Sort. El Ràfting de tarda (de les 15 a les 18.30 hores) el tram és de 19km entre Baro i Figuereta.

Rafting al Pirineo de Lleida

Escull la teva opció: sortida de matí o tarda

Juga amb les ones, contres i salta. Equip de professionals que saben com fer-te gaudir d’un dia ple d’aventura