Avui ens movem direcció Coll de Nargó, cap al petit poble de Bóixols. Sortint de la Pobla de Segur, direcció Isona, anirem a buscar la L-511. Aquesta carretera ens deixarà al poble de Bóixols, on aparcarem just a l’entrada, on hi ha el safareig. Entrant dins el poble, per la banda esquerra de l’església, continuarem el carrer fins a girar, primer a l’esquerra i tot seguit començar a baixar per una pista mig encimentada.Aquí veurem un cartell que hi posa “barranc o riu”. Ho seguirem fins a l’entrada del barranc. El camí d’aproximació està molt ben marcat.Un cop canviats i preparats, només començar, ens llançarem al primer salt, que ens ajudarà a treure’ns la son de bon matí.

El barranc és dinàmic i molt divertit, perfecte per aquells que els hi agradin els salts. Al llarg del barranc, els salts oscil·len entre els 3 i 6 metres, tots ells molt seguits.També hi trobarem uns quants tobogans i dos ràpels, un de 5, i l’últim, preciós, de 12 m pràcticament penjat.

Acabarem el barranc just on neix una basseta, on hi havia l’antic molí de Bóixols, no sense acabar amb un salt situat sota el pont, que pot ser de 6 o, si pugem sobre un petit roc, de 8 metres! Per tornar al cotxe, només haurem d’emprendre el camí de pujada, ben indicat també, ja que es tracta de l’antic camí medieval que comunicava amb el molí.

El Barranc de Bóixols és un barranc molt aquàtic, amb molta activitat, ple de salts.Per famílies i amics que vulguin gaudir d’una experiència per recordar! Tot això a tan sols 30 minuts de la nostra oficina!