La nostra Formació en NEU i ALLAUS està impartida per tècnics amb àmplia formació i experiència. Treballs realitzats en predicció d’allaus, desencadenament artificial, disseny de protocols de seguretat, cartografia d’allaus, formació en nivología i manteniment d’estacions nivometeorológiques.

Aquest hivern hem introduït nous formats formatius per gaudir més de les nostres sortides Backcountry. Tots aquells que esteu interessats a formar-vos en Seguretat en terreny d’allaus, aquesta temporada conteu amb un nou calendari de cursos. Si sou un grup i desitgeu un curs per vosaltres ens encarreguem de la localització propera a la vostra zona i de la gestió i logística perquè us formeu adequadament.

Aiximateix es mantenen els formats STA (Seguretat en Terreny d’Allaus), Nivells I i II; CAG (Nivell I i II ) i Pro AVI.  Aqui us deixem amb més informació.

Txema Arteta

Gerent de l’empresa Guies Vall Fosca- Mountain Faces S.L.|  TD2 de barrancs i TD2 de Mitja Muntanya. Nivòleg. Instructor de l’American Avalanche Association. Pister- socorrista. Docent. Inscrit en el Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya

Professor

Amb formació internacional en matèria de predicció d’allaus i col·laboració nacional amb els centres de predicció d’allaus. Àmplia experiència en la presa de dades nivometeorológics per a la predicció d’allaus del Pirineus català i en formació en matèria de neu, allaus i seguretat com a professors de l’Associació per al Coneixement de la Neu i les allaus. Esquiadors, guies de muntanya i pirineistes.