L’ Ecoturisme Actiu amb Raquetes de Neu és una introducció al món de la neu en entorns verges.Treballem amb grups reduïts, repectant el rati de participants. Ens agrada anar sense preses, gaudint del que fem. Màxima atenció i seguretat per a cada participant i amb material de gran qualitat.

Ecoturisme Actiu amb Raquetes de Neu és una introducció al món de la neu en entorns verges. Aprendrem a preparar una sortida des del principi. Planteja el recorregut sobre el mapa. Interpreta un butlletí de Perill d’Allaus. Habitua els teus sentits als senyals que anem desxifrant al llarg de la sortida. Gaudeix de la bellesa que ofereix tant el Parc Nacional i natural del Pirineu.Gaudeix de la muntanya amb raquetes de neu i esquis de muntanya. Accedeix als racons més sorprenents del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc de l’Alt Pirineu.

Inclou lloguer de raquetes i material de seguretat en cas necessari.

Els nostres guies són nivòlegs experts en predicció d’allaus amb una llarga trajectòria professional i membres docents d’ ACNA (Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus). El lloc de la sortida variarà en funció de les condicions de la neu. El nostre àmbit d’actuació inclou les comarques de l’Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà  i Val d’Aran.

Un plus a les sortides amb raquetes de neu

Aprèn les curiositats de la neu mentre passeges per el bosc nevat

Per què desprès de nevar l’entorn es queda en silenci? Saps que la neu és canviant? podem llegir el paisatge i detectar perills o zones que són millor evitar-les. Sortides interpretatives per conèixer les nostres muntanyes a l’hivern des d’una altra perspectiva

GALERIA DE FOTOS