Barranquismo en primavera

Barranquisme en primavera. Treballem amb grups reduïts, repectant el rati de participants. Ens agrada anar sense preses, gaudint de l’entorn. Únicament dos sortides per dia: matí i tarda. Màxima atenció i seguretat per a cada participant i amb material de gran qualitat.

Barranquisme en primavera i amb les primeres calors. És el moment ideal per començar a descobrir amb nosaltres el divertit món del barranquisme o, si ja ho has provat, tastar nous barrancs.
Els mesos d’abril i maig són ideals ja que garanteixen unes òptimes condicions per a la pràctica d’aquest esport. Aprofita aquesta primavera per descobrir les petites joies que tenim al Pirineu.
Barranquisme en primavera: Gaudeix dels cims nevats  i descendeix per alguns dels canons més espectaculars i divertits. L’experiència de recórrer les aigües cristal·lines proporciona una sensació de pau i tranquil·litat que ajuden a desconnectar de l’estrès diari i a prendre contacte amb la naturalesa al mateix que et diverteixes realitzant salts, tobogans i ràpels. Gaudeix amb la teva parella, amics o família d’aquesta divertida i original experiència en llocs de somni que faran del descens una activitat molt sana.

Descobreix els millors barrancs de Catalunya

Ubicats al cor del barranquisme, l'oferta i la qualitat dels barrancs és inigualable

La nostra oficina es troba ubicada al cor del barranquisme, una vintena de barrancs a prop nostre. No necessitaràs invertir temps per accedir als nostres barrancs perquè els tenim a tocar.  Tenim barrancs de tot tipus: verticals, selvàtics, aquàtics, secs, per infants i per grups.