Nou servei per a bikers

Si vols conèixer bé la zona, els nostres guies de transfer us aconsellaran a cada moment com triar bé els traçats en funció de les condicions del terreny i oferint l’opció de remontes per a aprofitar al màxim el vostre temps i realitzar molts descensos. Servei de remuntadors MTB a la zona del Pallars. Descobreixi els millors tracks com el famós Serengueti. Transport en furgoneta amb capacitat per a 6 bikers.

Guia MTB Professional acreditat

Regala una experiència única

Aniversaris, Nadal, una data especial, l’amic invisible… No saps què regalar? Regala una experiència turística local, de proximitat, sostenible. L’única empremta que deixaràs serà un record inoblidable.Et proposem visitar la nostra selecció de Xecs Regal bescanviables per activitats i experiències.Els Xecs Regal tenen validesa d’un any. Per bescanviar el seu Xec Regal, els afortunats només hauran de contactar-nos per correu electrònic a info@guiesvallfosca.com o mitjançant els telèfons indicats a l’apartat de Contacte, proporcionant-nos la referència del mateix.

L'equip de Guies Vall Fosca

Guies Vall Fosca és una empresa especialitzada en la realització d’activitats a l’aire lliure i esports d’aventura al Pirineu català. Busquem proporcionar experiències úniques gaudint dels increïbles escenaris que ens ofereixen els Pirineus durant l’hivern. Sortides guiades per valls inèdites i pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l’Alt Pirineu o la Vall Fosca amb família o amics.

Per què triar-nos?

Experiència: Des de 2005 realitzem activitats outdoor al Pirineu
Km 0: Les millors localitzacions prop de la nostra oficina. Sense fer llargs trajectes innecessaris
Objectius clars: Grups reduïts per a una millor atenció. Material d’alta qualitat. Professionalitat
Compromesos: Valorem el nostre entorn, intentem protegir-lo i eduquem per a respectar-lo

Formació

Aprén a gestionar les teves sortides
 • Diverses modalitats

  Escull quina opció s’adapta millor als teus interessos: Seguretat en terreny d’Allaus (nivell I i II) per a professionals i amateurs

 • Aprenentatge progressiu

  No més de dos hores de teòrica continuada, amb sortides posteriors al terreny

 • Professorat altament qualificat

  El professional Txema Arteta, instructor certificat per l’American Avalanche Association i ACNA

Resolt els teus dubtes

  Nombre y apellidos (requerido)

  Correo electrónico (requerido)

  Teléfono de contacto (requerido)

  Mensaje

  La nostra oficina