ESCULL LA MILLOR OPCIÓ EN EXCURSIONS EN RAQUETES DE NEU

Parc Nacional Aigüestortes

Excursión con raquetas de nieve por el Parque Nacional

Rutes suaus d’iniciació per conèixer el territori des d’una altra perspectiva. Descobreix les sensacions de caminar per boscos i muntanyes nevades. Rutes circulars, per fons de la vall o per descobrir els millors miradors. Nosaltres et proporcionem l’experiència i el material necessari perquè gaudeixis de les sensacions que ofereix aquest esport.

PREU: 42€/ persona

Ecoturisme Actiu (inclou taller)

excursion-raquetas-parque-nacionalAcompanyat d’un expert en nivologia (estudi de la neu) descobriràs de manera divertida i segura el fascinant món de la neu i les allaus al mateix temps que gaudeixes d’un espot diferent, solitari i en un entorn únic . T’ensenyarem trucs per millorar la tècnica i els secrets que guarda la neu per aprendre a jugar en aquest entorn amb la màxima seguretat.

PREU: 50€/ persona

Equípa't amb el millor material

Els nostres equips de raquetes són de composite, especialment concebudes per a les regions de muntanya. Els seus punts forts són una excel·lent subjecció i precisió òptima. Treballem amb TSL, líder mundial de la raqueta de neu. El lloguer de raquetes inclou els bastons extensibles.

PREU: 15€ / Persona

¿QUÉ ES?

Una excursió en raquetes de neu no implica cap coneixement previ. Si t’agrada el senderisme, descobrir el meravellós i amagat món que sorgeix quan el sòl es cobreix de neu és una experiència única .Nosaltres et proporcionem el material necessari i els coneixements de l’experiència, perquè solament et dediquis a gaudir de les sensacions que experimentaràs en caminar pels boscos i les muntanyes nevades. El guia imparteix al grup prèviament explicacions i demostracions sobre el material perquè et sentis còmode. El silenci del vent, les pistes que ens deixen els animals, les olors de la naturalesa són alguns dels nombrosos atractius que ens ofereix l’hivern.

Material necessari
  • Botes de muntanya de canya alta i impermeables
  • Roba d’abric
  • Guants, gorro i ulleres de sol
  • Crema de sol amb protecció
  • Motxilla
  • Per menjar (pícnic, fruita, xocolata)i beure
  • Polaines

camara-reflex_2Porta’t GRATIS un reportatge fotogràfic de la teva experiència i un munt de BONES SENSACIONS