Des de desembre fins abril

Situat en el cor dels Pirineus, el Parc Nacional i la seva zona perifèrica ens ofereix a l’hivern una excel·lent oportunitat per descobrir-ho en raquetes de neu ja sigui a través dels itineraris clàssics o a través de rutes poc conegudes però d’igual o superior bellesa. Durant 3 o 4 hores, passejarem per boscos de pi negre acompanyats pel nostre guia de muntanya que ens descobrirà el medi que ens envolta, el fascinant món de la neu i la vida dels boscos d’alta muntanya.

Els nostres guies són membres de l’associació de guies i nivòlegs experts en predicció d’allaus amb una llarga trajectòria professional. El nostre treball es basa en un respecte a la preservació, l’apreciació del mitjà (tant natural com a cultural) pel que no treballem amb grups massificats. El nostre tracte és proper, només així podem sensibilitzar als nostres participants de la importància del nostre entorn.

Us proposem rutes suaus d’iniciació. Rutes circulars, per fons de la vall o per descobrir els millors miradors.Sortides per l’Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Val d’Aran

 • Estanys i Valls d’origen glacial: Ruta d’iniciació en un itinerari clàssic (Aigüestortes –Estany Llong). Introducció al món de la neu en entorns verges.
 • Estany de Sant Maurici- Amitges: Gran excursió de mig dia on redescobrim el Prac a l’hivern, el rastre dels animals i les condicions de la neu.
 • Ruta de Filià: ruta on observarem una vall poc coneguda però d’una gran bellesa
 • Vall de Sant Martí -Port de Rus: Conectem la vall de Boí amb la Vall Fosca

Cita a l’oficina Guies Vall Fosca a la Pobla de Segur o punt de trobada
Repartiment de material
Realització de l’activitat
Tornada a oficina

 • Roba i calçat de muntanya
 • Polaines
 • Jaqueta/ roba d’abric
 • Motxilla
 • Pícnic i aigua
 • Ulleres de sol
 • Crema protectora

Preu del guiatge: 42€/persona (IVA inclòs).* Grup mínim necessari per realitzar l’activitat: 4 persones.

El preu del guiatge inclou el lloguer del material (raquetes/bastons),la preparació de la ruta, la realització de la ruta guiada (guia de muntanya titulat) i l’assegurança d’accidents per a activitats realitzades en el mitjà natural. NO INCLOU: el servei de taxis 4×4 tipus llançadora fins als paratges d’Aiguestortes o a l’estany de Sant Maurici (disponible únicament amb accessos oberts)Segur de RC i accidents
Reportatge fotogràfic

ANUL·LACIONS

· Per part de Guies Vall Fosca: es reserva el dret d’anul·lar una sortida organitzada si el nombre de participants és inferior al nombre mínim de participants (4 persones). Aquesta decisió es comunicarà al client per email o telèfon com a molt tard 48 hores abans de la data de la sortida. Aquesta circumstància suposa la devolució integral del pagament (100% de l’import) que l’usuari hagi efectuat.

· Per part de l’usuari: Si algun participant causa baixa per causes alienes a Guies Vall Fosca i ho ha de comunicar 48 hores abans per tal que es retorni el 100% del pagament. Si causa baixa quan faltin menys de 24 hores per la data de la sortida disposarà d’un cupó per realitzar l’activitat un altre dia.

Si un participant no es presenta a l’activitat, no se li retornarà cap import.

Si un participant manifesta símptomes de Covid-19, no se li retornarà cap import.

Si un participant ha d’abandonar un cop començada l’activitat, no se li retornarà cap import.

· Per inclemències meteorològiques: Guies Vall Fosca es reserva el dret d’anul·lació de la sortida organitzada si les condicions meteorològiques així ho requereixen. Aquesta circumstància suposa la devolució integra per part de Guies Vall Fosca del pagament que l’usuari hagi efectuat.

Els participants que vulguin anul·lar el servei hauran d’enviar un email al correu electrònic info@guiesvallfosca.com. La data en què s’hagi enviat aquest email serà la que es prendrà com a data d’anul·lació per aplicar així les corresponents condicions d’anul·lació.