El barranquisme ens ofereix moltes sensacions: llibertat, diversió,descobriment d’un mon salvatge, puresa, frescor, bellesa i alguna cosa més.Nosaltres som uns privilegiats perquè tenim els barrancs més bonics del Pirineu i Prepirineu a tocar de l’oficina. KM 0. No és necessari matinar gairebé sempre som els primers. La nostra ubicació ens ofereix un accés ràpid i còmode. Per nosaltres el Barranquisme és una activitat per gaudir, així que no treballem amb grups massificats. Ens agrada cuidar l’entorn i que la gent ho valori. Us apunteu?

Barranc Viu de Llevata

Barranc top gama amb molta diversió

És un barranc molt complet i llarg que combina gairebé tots els aspectes que desitgem trobar-nos en un barranc: salts, ràpels, tobogans, gorgues…Aquells que ho feu, no oblidareu un pas anomenat “Tarzán”. Per aquells que busqueu adrenalina, aquest és el vostre barranc.
Horari: 3-4h de descens
Dificultat: mitja
Desnivell: 150 m

400
Barranc d'Espones

Barranc salvatge

És un dels barrancs més concorreguts de la zona. Farem una breu aproximació i un retorn immediat. És un barranc molt salvatge en el que posarem a proba les nostres habilitats. El descens comença amb un seguits de ràpels per terminar fent llargs i rapids tobogans. Barranc ple de badines fredes que s’agreeixen al cor de l’estiu.

Horari: 3 hores de descens
Dificultat: mitja-alta
Desnivell: 150 m

Barranco de Boixols

Una elecció 100% segura

Barranc mixt que combina diversió i adrenalina. Un seguit de salts de diferents alçades ens aproparan a un espectacular ràpel de 12 metres volat. Un inici i un final espectacular amb salts que et posaran a proba. Barranc ben encanyonat amb un color d’aigua turquesa.

Longitud: 700 metres
Desnivell: 60 metres
Descens: 2 hores

Barranco de Gurp

Un dels barrancs més bonics de Catalunya

Un dels diamants dels Pallars i segurament de Catalunya. Barranc divertit, tècnic en la primera part i aquàtic en la segona. Ple de salts i tobogans envoltats del contrast entre el conglomerat i la exuberant vegetació faran de la jornada una molt bona experiència.

Horari: 3-4h de descens
Dificultat: mitja
Desnivell: 150 m

Barranc de l'Infern

El més espectacular del Pallars
És probablement un dels barrancs mes clàssics del Pirineu. Te una bellesa única ja que una vegada ens endinsem dins la cova de 25 metres gaudirem de la seva pedra blanca y la seva aigua transparent.Les tirolines tan d’entrada com de sortida li donen un punt més d’adrenalina a l’experiència.

Horari: 3-4h de descens
Dificultat: mitjà
Desnivell: 150 m

Barranc del Flamisell

Un barranc selvàtic amb molta diversió

Aigües amunt de Cabdella, el riu Flamisell presenta un descens poc freqüentat, tot i el seu fàcil accés. Es tracta d’un tram on el riu s’engorja i ofereix un descens que s’inicia amb molta aigua per finalitzar amb el cabal menor. Bonic descens que combina salts, ràpels, tobogans, badines per nadar i moltes mes sorpreses que donen molt de joc i faran que gaudireu de un barranc molt divertit.

Horari: 2 h de descens
Dificultat: mitja
Desnivell: 150 m

barrancs_guiesvallfosca-(15)