BARRANC DE L' INFERN

El barranc més espectacular del Pirineu
60 euros

El més espectacular del Pallars

És probablement un dels barrancs més clàssics del Pirineu. Té una bellesa única, ja que una vegada ens endinsem dins la cova de 25 metres gaudirem de la seva pedra blanca i la seva aigua transparent. Les tirolines tan d’entrada com de sortida li donen un punt més d’adrenalina a l’experiència.
Horari: 2h de descens
Dificultat: mitjà
Desnivell: 110 m

BARRANC DE BOIXOLS

Una elecció 100% segura
60 euros

Barranc mixt que combina diversió i adrenalina. Un seguit de salts de diferents alçades ens aproparan a un espectacular ràpel de 12 metres volat. Un inici i un final espectacular amb salts que et posaran a prova. Barranc ben encanyonat amb un color d’aigua turquesa..
Horari: 2h de descens
Dificultat: mitja
Desnivell: 56 m

BARRANC VIU DE LLEVATA

Un barranc amb molta diversió
60 euros

És un barranc molt complet i llarg que combina gairebé tots els aspectes que desitgem trobar-nos en un barranc: salts, ràpels, tobogans, gorgues… Aquells que ho feu, no oblidareu un pas anomenat “Tarzán“. Per aquells que busqueu adrenalina, aquest és el vostre barranc.
Horari: 3-4h de descens
Dificultat: mitja
Desnivell: 120 m

BARRANC ESPONES

Barranc salvatge
60 euros

Barranc salvatge
És un dels barrancs més concorreguts de la zona. Farem una breu aproximació i un retorn immediat. És un barranc molt salvatge en el que posarem a prova les nostres habilitats. El descens comença amb un seguit de ràpels per terminar fent llargs i ràpids tobogans. Barranc ple de badines fredes que s’agraeixen al cor de l’estiu.
Horari: 3 hores de descens
Dificultat: mitja-alta
Desnivell: 170 m

BARRANC DE GURP

Un dels barrancs més bonics del Pirineu català
60 euros

Un dels barrancs més bonics de Catalunya
Un dels diamants dels Pallars i segurament de Catalunya. Barranc divertit, tècnic en la primera part i aquàtic en la segona. Ple de salts i tobogans envoltats del contrast entre el conglomerat i l’exuberant vegetació faran de la jornada una molt bona experiència.
Horari: 3-4h de descens
Dificultat: mitja-alta
Desnivell: 200 m

BARRANC DE FLAMISELL

Un barranc selvàtic amb molta diversió
60 euros

Un barranc selvàtic amb molta diversió
Aigües amunt de Cabdella, el riu Flamisell presenta un descens poc freqüentat, tot i el seu fàcil accés. Es tracta d’un tram on el riu s’engorja i ofereix un descens que s’inicia amb molta aigua per finalitzar amb el cabal menor. Bonic descens que combina salts, ràpels, tobogans, badines per nadar i moltes més sorpreses que donen molt de joc i faran que gaudireu d’un barranc molt divertit..
Horari: 2 h de descens
Dificultat: mitja
Desnivell: 150 m

Cita a l’oficina Guies Vall Fosca a la Pobla de Segur
Inscripció
Desplaçament a l’activitat
Repartiment de material
Realització del descens del barranc.

Banyador: com a muda sota el neoprè i com a peça per a l’aproximació i el retorn.
Calçat: necessites un calçat que es mullarà, amb bona sola i que es pugui tancar amb cordons. Els barrancs són relliscosos.
Roba tèrmica: pels mes fredolics és recomanable l’ús de roba tèrmica, qualsevol tèrmica o samarreta de material sintètic (poliamida, poliester, polar) ens servirà.
Tovallola: ens vindrà molt bé per assecar-nos i canviar-nos de roba al final de l’activitat.

Calçat i roba de recanvi.
Per aquells que portin ulleres és recomanable lligar-les-hi amb una cinta o anar sense elles.
Per aquells que portin lentillas és recomanable cobrir-les amb ulleres de natació per als salts o tobogans.
Crema Solar
Botella petita d’aigua pel trekking d’accés al barranc
Vehicle

Guies professionals (idiomes: català, castellà, anglès)
Roba tècnica (neoprè 2 peces 5mm, mitjons de neoprè, arnés, casc, caps d’ancoratge i descensor)
Segur de RC i accidents
Reportatge fotogràfic

ANUL·LACIONS

· Per part de Guies Vall Fosca: es reserva el dret d’anul·lar una sortida organitzada si el nombre de participants és inferior al nombre mínim de participants (4 persones). Aquesta decisió es comunicarà al client per email o telèfon com a molt tard 48 hores abans de la data de la sortida. Aquesta circumstància suposa la devolució integral del pagament (100% de l’import) que l’usuari hagi efectuat.

· Per part de l’usuari: Si algun participant causa baixa per causes alienes a Guies Vall Fosca i ho ha de comunicar 48 hores abans per tal que es retorni el 100% del pagament. Si causa baixa quan faltin menys de 24 hores per la data de la sortida disposarà d’un cupó per realitzar l’activitat un altre dia.

Si un participant no es presenta a l’activitat, no se li retornarà cap import.

Si un participant ha d’abandonar un cop començada l’activitat, no se li retornarà cap import.

· Per inclemències meteorològiques: Guies Vall Fosca es reserva el dret d’anul·lació de la sortida organitzada si les condicions meteorològiques així ho requereixen. Aquesta circumstància suposa la devolució integra per part de Guies Vall Fosca del pagament que l’usuari hagi efectuat.

Els participants que vulguin anul·lar el servei hauran d’enviar un email al correu electrònic info@guiesvallfosca.com. La data en què s’hagi enviat aquest email serà la que es prendrà com a data d’anul·lació per aplicar així les corresponents condicions d’anul·lació.