Guies Vall Fosca us proposa vacances en família amb un ventall d’activitats d’aventura per poder gaudir d’una experiència inoblidable. Packs familiars

Barranc + Via ferrada

Pels més esportistes

Sessió matinal de barranquisme (iniciació). Descens per un bonic barranc amb salts, tobogans i ràpels. I a la tarda (o un altre dia), realitzarem una divertida via ferrada per arribar al cim pujant graons metàl·lics per parets verticals. A partir de deu anys. Les activitats es poden programar en diversos dies.

  92€

Barrancos con niños Barranquisme amb nens

Barranc + Rafting

Aquàtic 100%

Sessió matinal de barranquisme (junior). Recarrega piles submergint-te en aigües cristal·lines, lliscant-te per tobogans i rapelant per parets calcàries en un escenari de somni. A la tarda, recòrre en raft un dels trams més bonics del Noguera Pallaresa, un riu únic als Pirineus. Les activitats es poden programar en diversos dies.

90€ (+13 anys)  75€ (-12 anys)

Barranc + ruta a cavall

Una mica de tot

Sessió matinal de barrranquisme en família (iniciació). Llisca per tobogans i juga amb els salts i rapels en un dels barrancs més divertits del Pirineus. I a la tarda descobreix l’entorn màgic per la Vall de Manyanet a cavall. Les activitats es poden programar en diversos dies.

70 €

Cita a l’oficina Guies Vall Fosca a la Pobla de Segur
Inscripció
Repartiment de material
Desplaçament a l’activitat
Realització del descens del barranc.
Tornada a oficina

Per activitats aquàtiques:

Banyador: com a muda sota el neoprè i com a peça per a l’aproximació i el retorn.
Calçat: necessites un calçat que es mullarà, amb bona sola i que es pugui tancar amb cordons. Els barrancs són relliscosos.
Roba tèrmica: pels més fredolics és recomanable l’ús de roba tèrmica, qualsevol tèrmica o samarreta de material sintètic (poliamida, poliester, polar) ens servirà.
Tovallola: ens vindrà molt bé per eixugar-nos i canviar-nos de roba al final de l’activitat.
Muda de recanvi.
Per aquells que portin ulleres és recomanable lligar-les-hi amb una cinta o anar sense elles.
Per aquells que portin lentilles és recomanable cobrir-les amb ulleres de natació per als salts o tobogans.
Crema Solar
Botella petita d’aigua pel trekking d’accés al barranc
Vehicle si la furgoneta no està disponible

Per altres activitats:

Roba cómoda
Motxil·la
Crema Solar
Botella petita d’aigua pel trekking d’accés al barranc
Vehicle si la furgoneta no està disponible

Guies professionals (idiomes: català, castellà, anglès)
Roba tècnica (neoprè 2 peces 5mm, mitjons de neoprè, arnés, casc, caps d’ancoratge i descensor)
Segur de RC i accidents
Reportatge fotogràfic

ANUL·LACIONS

· Per part de Guies Vall Fosca: es reserva el dret d’anul·lar una sortida organitzada si el nombre de participants és inferior al nombre mínim de participants (4 persones). Aquesta decisió es comunicarà al client per email o telèfon a tot tardar 48 hores abans de la data de la sortida. Aquesta circumstància suposa la devolució integral del pagament (100% de l’import) que l’usuari hagi efectuat.

· Per part de l’usuari: Si algun participant és baixa per causes alienes a Guies Vall Fosca i ho ha de comunicar 48 hores abans per tal que es retorni el 100% del pagament. Si és baixa quan faltin menys de 24 hores per la data de la sortida disposarà d’un cupó per realitzar l’activitat un altre dia.

Si un participant no es presenta a l’activitat, no se li retornarà cap import.

Si un participant manifesta símptomes de Covid-19, no se li retornarà cap import.

Si un participant ha d’abandonar un cop començada l’activitat, no se li retornarà cap import.

· Per inclemències meteorològiques: Guies Vall Fosca es reserva el dret d’anul·lació de la sortida organitzada si les condicions meteorològiques així ho requereixen. Aquesta circumstància, comporta la devolució integra per part de Guies Vall Fosca del pagament que l’usuari hagi efectuat.

Els participants que vulguin anul·lar el servei hauran d’enviar un email al correu electrònic info@guiesvallfosca.com. La data en què s’hagi enviat aquest email serà la que es prendrà com a data d’anul·lació per aplicar així les corresponents condicions d’anul·lació.