mascarilla covid 19 vector

Mesures de Protecció COVID-19

Sempre que sigui possible realitzarem la contractació de les activitats a través de telèfon o d’internet. Es facilitarà la realització de la reserva, els pagaments i la formalització del contracte de l’activitat per mitjans telemàtics. A través de la nostra pàgina web, podeu realitzar la reserva que serà confirmada una vegada comprovem la disponibilitat, així mateix se us facilitarà el pagament a través de transferència bancària o Pay Pal. Realitzat el mateix, haureu d’emplenar un qüestionari de vulnerabilitat, així com un altre referent al tallatge de cadascun dels participants.

En cas de rebre als clients a l’oficina complim amb totes les recomanacions de sanitat en matèria de desinfecció, respectarem els aforaments que garanteixin l’espai suficient entre clients, prioritzant a aquells participants de la mateixa reserva o família, evitant ajuntar persones d’una altra reserva dins de l’oficina. En determinats casos, se citarà directament en el lloc on realitzarem l’activitat facilitant un punt de trobada o geolocalització.

És necessari el vehicle propi i es recomana que els clients de diferent procedència no comparteixin vehicle.

Serà obligatori que els clients que desitgin participar en alguna activitat portin mascareta. En el cas d’activitats aquàtiques haurà de ser de neoprè o un material submergible. Si no es disposa de mascareta, es lliurarà a cada participant una sense cap cost.

Tot el material necessari és degudament rentat i desinfectat amb productes antivirus després de cada ús.

Es lliurarà el material individualment, prioritàriament, en un espai obert, o per torns a l’oficina mantenint les distàncies de seguretat i amb els EPI oportuns.

El material estarà personalitzat i precintat en bosses. Per aquest motiu, és important facilitar la informació necessària quant a les talles i material que necessiteu per a tenir-ho tot preparat en el moment de la reserva de l’activitat.

  • Per a les activitats aquàtiques 1 mascareta de neoprè, tela o material que es pugui mullar (sense cost).
  • Per a activitats no aquàtiques 1 mascareta.
  • Solució hidroalcohòlica per a la neteja de mans en totes les activitats.
  • Presa de temperatura per infrarojos
  • Recomanem portar gorra o mocador per a posar-se sota el casc per a evitar que la suor pugui arribar als ulls i tocar-los.