BARRANC DE SANT PERE

Un barranc d’iniciació amb majúscules

És uns dels barrancs més complets que podem trobar per fer la iniciació al món dels barrancs. Entrarem a dins del Congost de Collegats i caminarem entre espectaculars parets de colors vius amb una vegetació exuberant que, faran de l’experiència, un fet inoblidable. Al llarg del barranc anirem fent distintes maniobres com rapelar, saltar, nadar… tot en iniciació..

Horari: 2-3h de descens
Dificultat: fàcil
Desnivell: 200 m
PREU ACTIVITAT: 50 euros

Cita a l’oficina Guies Vall Fosca a la Pobla de Segur
Inscripció
Repartiment de material
Desplaçament a l’activitat
Realització del descens del barranc.
Tornada a l’oficina

Banyador: com a muda sota el neoprè i com a peça per a l’aproximació i el retorn.
Calçat: necessites un calçat que es mullarà, amb bona sola i que es pugui tancar amb cordons. Els barrancs són relliscosos.
Roba tèrmica: pels més fredolics és recomanable l’ús de roba tèrmica, qualsevol tèrmica o samarreta de material sintètic (poliamida, polièster, polar) ens servirà.
Tovallola: ens vindrà molt bé per eixugar-nos i canviar-nos de roba al final de l’activitat.

Calçat i muda de recanvi.
Per aquells que portin ulleres és recomanable lligar-les-hi amb una cinta o anar sense elles.
Per aquells que portin lentilles és recomanable cobrir-les amb ulleres de natació per als salts o tobogans.
Crema Solar
Botella petita d’aigua pel trekking d’accés al barranc
Vehicle si la furgoneta no està disponible

Guies professionals (idiomes: català, castellà, anglès)
Roba tècnica (neoprè 2 peces 5mm, mitjons de neoprè, arnés, casc, caps d’ancoratge i descensor)
Segur de RC i accidents
Reportatge de fotos

ANUL·LACIONS

· Per part de Guies Vall Fosca: es reserva el dret d’anul·lar una sortida organitzada si el nombre de participants és inferior al nombre mínim de participants (4 persones). Aquesta decisió es comunicarà al client per email o telèfon com a molt tard 48 hores abans de la data de la sortida. Aquesta circumstància suposa la devolució integral del pagament (100% de l’import) que l’usuari hagi efectuat.

· Per part de l’usuari: Si algun participant causa baixa per causes alienes a Guies Vall Fosca i ho ha de comunicar 48 hores abans per tal que es retorni el 100% del pagament. Si causa baixa quan faltin menys de 24 hores per la data de la sortida disposarà d’un cupó per realitzar l’activitat un altre dia.

Si un participant no es presenta a l’activitat, no se li retornarà cap import.

Si un participant ha d’abandonar un cop començada l’activitat, no se li retornarà cap import.

· Per inclemències meteorològiques: Guies Vall Fosca es reserva el dret d’anul·lació de la sortida organitzada si les condicions meteorològiques així ho requereixen. Aquesta circumstància suposa la devolució integra per part de Guies Vall Fosca del pagament que l’usuari hagi efectuat.

Els participants que vulguin anul·lar el servei hauran d’enviar un email al correu electrònic info@guiesvallfosca.com. La data en què s’hagi enviat aquest email serà la que es prendrà com a data d’anul·lació per aplicar així les corresponents condicions d’anul·lació.